2009-07-09 17:19:25• hírek • Szatmar.ro

Magyar játékos a SerieA-ban

Koman Vladimir a Sampdoria kölcsönjátékosaként az újonc Bariban folytatja pályafutását.

A 2001 után az élvonalba ismét visszajutó Bari csapatában folytatja pályafutását Koman Vladimir, a magyar utánpótlás-válogatott tehetséges középpályása. Ezt csütörtök délután jelentette be maga a labdarúgó.

Az ukrajnai Ungváron született középpályás 2007 januárjában a Haladástól került az olasz Sampdoriához, ahol első szezonjában, alig több, mint 18 évesen, bemutatkozhatott az élvonalban is, ahol négy meccsen lépett pályára. Walter Novellino edző távoztával azonban az új edző kevesebb hangsúlyt fektetett a fiatalabb játékosokra, így tavaly Komant a második osztályban szereplő Avellinónak adták kölcsön. Bár a csapat kiesett a harmadik vonalba, a magyar játékos remekül teljesített, 24 meccsen lépett pályára és három gólt szerzett.

 

Ennek következtében a Sampdoria 2013-ig meghosszabbította a szerződését, de mivel továbbra sem számít játékára az első csapatnál, így kölcsönadta az élvonalba visszatérő Barinak.

Az 1988-ban született Koman pályára lépett a magyar válogatottban a 2008-as U19-es Európa-bajnokságon, ahol a Magyarország az elődöntőig jutott és ahol az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a torna legjobb tíz labdarúgója közé választotta. Ám mivel még tétmeccsen nem szerepelt a magyar felnőtt válogatottban, Ukrajna bármikor lecsaphat rá.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: